Barny’s® Klokan™ 60+30 cps

Unikátne 3 druhy kolagénu.

30 kapsúl zadarmo.

16,60 € s DPH

- +

KlokanTM je kombinovaný živočíšny a vitamínový výživový doplnok obsahujúci 3 druhy kolagénu, glukózamín a chondroitín sulfát, kyselinu hyalurónovú a vitamín C, ktorý prispieva k normálnej tvorbe kolagénu a k prirodzenej funkcii chrupaviek a kostí.

Chrupavka je spojivové tkanivo, ktoré sa skladá z chondrocytov (vlastných buniek chrupavky), kolagénnych a elastických vlákien (tvoriacich štruktúru chrupavky) a amorfnej medzibunkovej hmoty – z proteoglykánov. Pre správne a normálne fungovanie chrupavky je dôležité mať funkčné kolagénové štruktúry, ktoré zaisťujú chrupavke tvar a pevnosť.
značkové kolagény

Odporúčame

Odporúčame vám tie NAJ produkty na podporu imunity.

Imunita pokiaľ je zdravá, dokáže choroboplodné mikroorganizmy eliminovať.

V súčastnom stave je riešením mať silný funkčný imunitný systém. Posilnenie imunitného
systému odporúčanými zložkami vo vybranej kvalite je podľa nás taktiež klúčové ako
dodržiavane odstupu, umývanie rúk a nosenie rúška!

Ak potrebujete poradiť sme vám k dispozícií na v pravo dole na podpore, alebo priamo na infolinke: 0850 184 314

Opýtajte sa otázku

7 Otázka/Otázky zodpovedané

(voliteľné)
*(povinné)
  • Pýta sa Daniela | 12.01.2020
    Či. Tento produkt je silnejší ako Condrosulf( 800 mg. Chondroitin sulfat). A hlavne či po akej dobe pacient by mohol pocítiť aj uvinok ako od bolesti a či sa chrupavky môžu zregenerovať.
    Odpoveď:
    Dobrý deň prajem, výživový doplnok Klokan nie je silnejší ako Condrosulf, lebo tieto produkty obsahujú úplne odlišné látky. Condrosulf obsahuje len chondroitín sulfát, kým Klokan obsahuje tri druhy kolagénu. Pokiaľ hľadáte jeden z najsilnejších tzv. chondroprotektívnych produktov, tak si pozrite na našom webshope výživový doplnok Triple Blend extra silný. Obsahuje všetky nutrične dôležité látky, ktoré sa aj prirodzene nachádzajú v ľudskom tele.
  • Pýta sa Kamila | 31.08.2019
    Dobrý deň, prosím Vás - môže sa prípravok užívať v tehotenstve? Konkrétne od druhého trimestra, myslíte, že by mohol pomôcť elasticite kože, aby sa bruško pekne natiahlo bez strií, lebo mám záujem presne o tento účinok kolagénov a kys. hyaluronovej, Ďakujem :)
    Odpoveď:
    Dobrý deň prajem, Klokan nie je určený pre tehotné ženy, jedine s odsúhlasením Vášho gynekológa. Preto Vás prosíme, aby ste sa obrátili na vášho gynekológa, ktorý je oboznámený s vašou anamnézou a on vám najkompetentnejšie bude vedieť poradiť produkt vhodný pre tehotné ženy. Ďakujem.
  • Pýta sa Marian | 03.06.2019
    Dobrý den,zaujímali by ma účinky na šľachy
    Odpoveď:
    Klokan je výživový doplnok, ktorý je zameraný hlavne na obsah kolagénov, obsahuje dva rybie a jeden kurací kolagén. Kolagén je základnou stavebnou látkou všetkých spojivových tkanív v ľudskom tele vrátane šliach. Konkrétne účinky žiaľ nemôžeme deklarovať, lebo nám to zakazuje zákon. Pokiaľ však máte záujem o bližšie informácie, tak Vás poprosíme, kontaktujte našu infolinku.
  • Pýta sa Miroslava Konečná | 05.02.2019
    Aj mňa by zaujímalo, či sa môže užívať súčasne s liekom na zníženie cholesterolu /Atoris/ a tiež pri osteoporóze, keď užívam Proliu?
    Odpoveď:
    Dobrý deň prajem, Klokan je výživový doplnok obsahujúci kolagény a preto je možné ho užívať aj v kombinácii s atorvastatínom - ale aj inými statínmi. odporúčame ho užívať s dvojhodinovým odstupom od liekov. čo sa týka spolu užívania s Proliom, tak tu musíte konzultovať s vaším ortopédom.
  • Pýta sa Bicianovar | 10.12.2018
    Ucinkuje aj na bolest klbov?
    Odpoveď:
    Dobrý deň, Klokan je výživový doplnok a nie liek proti bolesti. Slúži na preventívne užívanie, resp. doplnenie základných výživných látok potrebných pre kĺby.
  • Pýta sa Sonja | 08.12.2017
    Prosím o info, či to môžu užívať aj diabetici. Ďakujem
    Odpoveď:
  • Pýta sa Tuschelova | 07.11.2017
    Dobry den,mozem uzivat Klokan sucastne s liekom na znizenie cholesterolu Atoris?vdaka za odpoved
    Odpoveď:

Napísať recenziu

18 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Prevziať

Protokol č. 077032/22

Protokol s výsledkami na stanovenie gliadínu/lepku.

Prevziať (106.15k)